Horrolandel parc temàtic del terror que obrirà a Cercs , al Berguedà, exhaureix en 15 dies més de la meitat de les entrades: n’ha venut més d’11.000. Els impulsors es plantegen que el parc no només obri 15 dies a l’octubre i novembre, sinó fer tota la temporada sencera. Ho ha explicat el director de Horror Box, David Moreno, en una entrevista a l’ACN.

«Per nosaltres era una proposta molt arriscada de zero contractar 100 persones o 100 i pico diàries per poder desenvolupar tot el que és l’esdeveniment cada dia. Ara, veient que ha tingut èxit i bona acollida i que sí que es preveu públic, la nostra intenció seria quedar-nos fixes durant la temporada d’octubre-novembre»

Leer más 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies